Roadtrip dag 22, Las Vegas.

Lördag 17 juni.

Shop til you drop.


Första dagen i Vegas, vi gick upp och unnade oss själva en ordentlig frukost istället för campingfrukosten som vi nu vant oss vi, nästan i alla fall. Efter frukost begav vi oss till en outlet som låg på gångavstånd från hotellet. Det var inte långt dit alls men det var väldigt varmt.

Vi spenderade många timmar och massa pengar i den där outleten och var inte tillbaka på hotellet förrän på eftermiddagen. Vi hann med några timmar vid poolen innan vi alla möttes upp och gick för att äta buffé på hotellet, väldigt fin buffé med mycket gott och ett enormt efterättsbord!!


Sen var det dags för några av oss att gå mot freemonthstreet där vi skulle åka zipline 50m upp i luften över hela gatan och allt folk. Vi var ganska nervösa när vi kom upp för det va betydligt högre upp än vad vi trott. Men när vi väl kom iväg så va det väldigt roligt! Stackars Mia fastnade dock strax innan slutet så de fick klättra ut och hämta henne. 


 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *