Roadtrip dag 25, Los Angeles.

Tisdag 21 juni.

Hollywood!


 

Vi anlände till Los Angeles tidigt på morgonen och fick en shuttle till vårt hostel i santa monica.

Vi fick frukost på hostelet och sen bestämde vi oss för att ta en hop on hop of bus i LA och se stan plus att de hade halva priset på det idag. Det var väldigt mysigt att åka runt och få lite fakta om stan. Vi valde att hoppa av på rodeo drive och gå runt och titta och äta lunch.


Sen hoppade vi på bussen igen och åkte upp till hollywood och gick av på Walk of fame där vi gick och tittade i lite butiker. När vi gick längst med gatan så sprang vi rakt in i röda mattan som låg utrullad och det visade sig vara världspremiär för Disneys nya ”big friendly giant” av Steven Spielberg. Vi blev lite nyfikna och tänkte att det kunde ju vara kul att se när alla stjärnorna kommer. Så vi hittade något att äta alldeles intill och tänkte att runt kl 8 är det nog det börjar. Så strax innan 8 gick vi ut igen och skulle ta plats för att se. Men till vår stora besvikelse så höll de på att packa ihop det. Vi hade alltså missar stjärnorna medans vi satt och åt alldeles bredvid. Snopna tog vi en sista titt i butikerna och fastnade i en av dem och när vi kom ut så höll de på att avsluta filmen och skådespelarna var på väg att komma ut igen. Så vi lyckades i alla fall att tajma det och fick se några av dem. Dock var vi så dåliga på kändisar så vi har ingen aning om ifall vi såg någon. Men några stod och skrek Alicia så vi hoppas på att vi kanske såg Alicia Wikander eller någon annan Alicia.Sen skulle vi försöka ta oss hem igen. Det visade sig vara lite mer komplicerat än vi trodde. Vi träffade en kvinna vid bussstoppet och frågade henne och hon förklarade vilken buss vi skulle ta och var vi skulle byta och sen gick hon igång och berättade om hela sitt liv och om sitt sexliv och om allt möjligt! Vi satt där i en timma och lyssnade på hennes prat och väntade på bussen, endast för att upptäcka att bussen körde rakt förbi oss…. Vi var måttligt glada då, klockan var mycket och vi hafe ju varit uppe sen kl 02:00 på natten innan då vi flög från vegas så vi började närma oss att vara uppe i 24 timmar. Tillslut hittade vi en annan vi kunde fråga som rekommenderade oss att ta tunnelbanan och äntligen kom vi iväg och tillslut kom vi hem, bara klockan 1 på natten och alla andra låg sött och sov så vi fick våra saker och smög in och gick och la oss.

 


 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *