Roadtrip dag 26, Los Angeles.

Onsdag 22 juni.

Santa Monica


Idag började vi dagen med yoga och massage för Mette nere på stranden för de som ville. Det va en skön start och man kom igång bra. Vi satt kvar en stund efter och snackade och på vägen upp stannade vi på ett Thai ställe där vi åt lunch.


Efteråt bestämde vi oss för att utforska shoppingcentret som låg tvärs över gatan från vårt hostel. Vi hamnade bland annat o en Disney butik med Rikke som älskat Disney och sen råkade vi visst gå till cheesecake factory också.


På kvällen skulle de flesta av de andra åka och titta på baseboll. Jag, Trine och Nina skulle inte på baseboll och valde att köpa med oss mat och sätta oss nere på pieren och äta och titta på volleyboll.

 


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *