Hawaii dag 14, Big Island.

Torsdag 14 april

Från en ananas till en annan.

 


 

Idag har vi flyttat från en pineapple park till en annan pineapple par p en annan del av Big Island. Detta ligger verkligen mitt ute i ingenstans och det tog lång tid att köra hit. Tanken var att vi skulle passera hawaiis och USA’s sydligaste punkt och även black sand beach. Men på grund av en stor skogsbrand i det området fck vi ändra våra planer och köra andra hållet istället. Vi gjorde istället ett stopp vid Rainbow falls, dock inga regnbågar idag tyvärr.

 

Sen gjorde vi även ett stop vid en stor ”pool” precis vid havet. Det var liksom en naturlig pool och det var havsvatten i men inte lika salt som i havet. Det var väldigt varmt och skömt i poolen så det var ett härligt stop.

 

Tyvärr är min telefon och jag inte vänner just nu. en har fått fullständigt fnatt så får nig köpa en ny när vi kommer tillbaka till Honolulu ifall de inte kan fixa den. Men det betyder att jag har lite dåligt med bilder just nu. Får fixa i efterhand.

På kvällen körde vi iväg och åt thaimat sen åkte vi tillbaka till pineapple park och kröp ner i sofforna och tittade på Peter Pan, dock på danska… Men det gick bra ändå.

God natt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *